Aannemer

Aannemer

Naast de ontwikkeling van onze eigen projecten zijn wij ook zelf actief in de bouw en dit al 3 generaties lang. Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt, werd Richard Jacxsens in 1932 zelfstandig en legde hij zo de kiem voor het bedrijf. Hij begon met 1 knecht en bouwde voornamelijk woningen in en rond Oostkerke (Damme). Met zijn harde werklust slaagde hij erin grotere bouwwerken naar zich toe te trekken en werkte hij ook vaak in opdracht van de Belgische staat. Eind de jaren ‘60 gaf hij de fakkel door aan zijn zoon Jérôme. Waar Richard zich voornamelijk toelegde op utiliteitsbouw (scholen, kerken, justitiegebouwen) focuste Jérôme meer op de private woningbouw en appartementsbouw aan de kust.

Begin de jaren ’90 kwam Johan Jacxsens aan het roer van het bedrijf te staan. Hij zorgde voor de verdere professionalisering om nieuwe uitdagingen, zoals steeds strenger wordende reglementeringen en concurrentie uit andere landen, het hoofd te kunnen bieden. Hierdoor kon er doorheen de jaren efficiënter gewerkt worden en slaagde hij erin om het bedrijf te laten groeien. Het startte als een pure bouwonderneming en breidde na verloop van tijd haar activiteiten verder uit met de volledige bouw-coördinatie en dit zowel voor private partijen als voor bedrijven en overheden.
 
 

Bouwen en coördineren

Groep Jacxsens beschikt over een team van ervaren metsers die naast de bouw van onze eigen projecten ook ingezet kunnen worden om het lot ruwbouw in uw bouwproject te realiseren. Daarnaast treden wij op als bouwcoördinator waarbij wij u als bouwheer gedurende het gehele proces ontzorgen. Wij begeleiden u bij de opmaak van uw bouwplannen en zorgen voor een onmiddellijke toetsing van uw plannen met het vooropgesteld bouwbudget. We bieden ondersteuning bij het bekomen van de vereiste vergunningen en contacteren onze onderaannemers om zo in bouwteam een geïntegreerd traject te doorlopen. We maken een strakke planning op en coördineren de interactie tussen de verschillende aannemingsloten. Wij vormen uw onmiddellijke link met de werf én uw garantie op een naadloos traject van ontwerp tot realisatie.