Over ons

Projectontwikkelaar én aannemer. Twee disciplines, één geïntegreerd bouwbedrijf.

Groep Jacxsens is een dynamisch familiebedrijf dat sinds zijn oprichting in 1932 is uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Al drie generaties lang gaan wij met passie en gedrevenheid de meest uiteenlopende bouwopdrachten aan.
Ons ervaren team bestaat vandaag uit 9 medewerkers.
 
 

Groep Jacxsens ontwikkelt en realiseert eigen vastgoedprojecten, hoofdzakelijk gesitueerd aan de Belgische oostkust en in de ruime regio Brugge. We gaan op zoek naar de beste locaties en werken met getalenteerde architecten.
Een kwalitatieve afwerking en een klantgerichte aanpak staan centraal. We kiezen voor duurzame en kwaliteitsvolle materialen en doen beroep op betrouwbare onderaannemers. Onze klanten hebben inspraak in de keuze van de afwerking en worden doorheen het ganse bouwproces begeleidt door de projectcoördinator die tevens fungeert als vast aanspreekpunt.
(zie projecten)

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het coördineren en bouwen van de meest uiteenlopende bouw- en renovatieprojecten. Onze referenties situeren zich in residentiële gebouwen, horeca en ook kantoren en utiliteitsbouw.

We waken doorheen het hele proces over uw wensen als bouwheer, het vooropgesteld bouwbudget en de kwaliteit en voortgang van de werken. Strakke deadlines zien wij als een uitdaging en het tijdig opleveren volgens uw verwachtingen vormt voor ons een evidentie.
(zie aannemer)